Fodcremer


Allpresan fodcreme er en skumcreme som er hurtigt til at optages i huden og har en blødgørende virkning


Allpresan® Grundprincipper


 


Når du påfører skumcremen sker der et to-faset samarbejde:
Hudens vandholdige komponenter binder sig til keratinen i hudens hornlag. Og formlen tillader at huden kan svede og ånde. Samtidig genoprettes og vedligeholdes hudens naturlige forsvar.
Allpresan er produceret efter en patenteret formel der genopretter hudens naturlige funktioner. Serien indeholder ikke konserveringsmidler og de fleste af produkterne er parfumefri.
Den store fugttilførsel uden tilstopning af hudens porer gør, at serien også er særdeles velegnet til folk med diabetis og neurodermatis, da tilstopning med fedt på hudens overflade ofte vil forværre deres hud.Produkter

Aroma Varmende Sokker

Ikke flere kolde fødder med de nye Aroma Varmende sokker! De aftagelige puder kan varmes i mikrobølgeovnen, kom dem i sokkerne og nyd en afslappende aften med fantastisk varme fødder. 100% naturlig fyldning af kornafgrøder. One size (op til størrelse 42).
Er produceret i 100% økologisk bomuld.

Diabetiker spejl 

Håndspejl til diabetikere, der giver dem mulighed for nemmere, at kunne se området under deres fødder.
Kan trækkes ud i håndtag.
Fodformede sæber
Fås i følgende farver: Rosa (Rose duft), lavendel (lavendel duft) eller creme (mandelduft)

TNS Negleolie

Lækker, lidt fed negleolie, der leveres i flot salgs æske (som neglelakkerne).  Indeholder bl.a. A og E vitaminer og nærende olier. God til såvel negle- som neglebånd.

Klinik for Fodterapi i Karlslunde | Egedal 11 , 2690 Karslunde | Tel 46 15 36 52 | fod2690@hotmail.com